Luni - Vineri: 09 - 18:00
contact@fashionall.ro
Categorii
De sezon
Oferta speciala
Philipp Plein Tricou

 

Pret cu TVA: 4451.50 Lei

Pret cu TVA: 1546.30 Lei

Branduri


Utilizatorul poate returna produsele, in urmatoarele conditii:

1) Utilizatorul trebuie sa notifice Societatea de intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, telefon, etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau a serviciilor.

2) Returnarea sa se faca conform O.G. 130/2000, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e).: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

3) Consumatorul are obligatia de a pastra si de a trimite ambalajul original si etichetele produselor comandate, atasate in starea initiala.
In cazul in care acestea sunt deteriorate, Societatea isi rezerva dreptul de a nu rambursa banii, nici de a schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre Utilizator/Client, acesta urmand sa suporte costurile de transport.

Definirea ambalajului original: ambalajul produsului comandat, aflat in interiorul coletului in care este transportat de firma de curierat.

4) Returnarea produselor se va face prin aceeasi firma de curierat (FAN Courier pentru teritoriul Romaniei si DHL pentru clientii din afara granitelor Romaniei), cu specificarea explicita ca toate cheltuielile de transport retur sunt suportate exclusiv de catre Utilizator/Client. Atat sarcina transportului produselor prin curierul acreditat de Fashionall.ro, cat si costurile aferente, cad exclusiv in sarcina Utilizatorului/Client.

Societatea nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, care trebuie ridicate de la oficiile postale.

5) Utilizatorul are responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire, vor fi returnate catre Producator in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii produsului, in caz contrar Producatorul va considera cererea nefondata, respectiv invalida.

In situatia in care produsele comandate, pe care Utilizatorul/Clientul le returneaza Comerciantului in urma unei notificari, prezinta urme de folosire/utilizare, au fost desigilate/resigilate, nu sunt in ambalajul original, etichetele nu sunt intacte, nu sunt insotite de toate documentele cu care au fost trimise (factura fiind dovada cumpararii de la Comerciant), atunci Comerciantul isi rezerva dreptul de a nu le accepta retur, de a nu returna banii Utilizatorului/Clientului si de a trimite inapoi Utilizatorului/Clientului produsele, acesta urmand sa plateasca transportul si in acest caz.

In toate cazurile de retur si re-expediere, Utilizatorul/Clientul, prin acceptarea „Termeni si Conditii", confirma suportarea tuturor cheltuielilor de transport implicate de returnare/re-expediere.

Rambursarea contravalorii produsului acceptat la returnare se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului, prin transfer bancar in contul IBAN al Utilizatorului/Clientului specificat in formularul de retur.
Costul transportului nu se returneaza.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, reprezentand transportul produselor, insa fara a se limita la acesta, va fi achitata de catre Utilizaror/Client si nu se ramburseaza.

Pentru evitarea oricaror neintelegeri, produsele si coletele continand produse care nu corespund din punct de vedere estetic, au urme vizibile de deteriorare, nu sunt in stare buna, vor fi refuzate. In acest sens, atat Utilizatorul/ Clientul cat si Comerciantul va fotografia in prezenta curierului coletul si/sau produsele si va intocmi un proces verbal in care va fi specificata starea coletului si/sau a produselor.

Pasi ce trebuie urmati pentru efectuarea returului:

a) trimiteti pe adresa de e-mail: contact@fashionall.ro date cu privire la intentia dumneavoastra;

b) asteptati sa fiti contactati de catre noi, va vom trimite "formularul de retur" pentru a fi completat si semnat de catre dumneavoastra. Formularul se descarca de aici FORMULAR INTENTIE RETUR;

c) inserati in colet produsul si factura fiscala sau o copie lizibila a acesteia, precum si formularul de retur avand contul IBAN, banca si numele titularului de cont (date necesare transferarii banilor);

d) verificati ca ati asigurat produsele pe perioada transportului;

e) expediati coletul cu aceeasi firma de curierat, in maxim 48 de ore de la completarea si trimiterea formularului de retur la adresa producatorului;

f) Intocmiti AWB-ul pentru returnarea coletului aici INTOCMIRE AWB/SOLICITARE CURIER

f) verificati ca datele mentionate pe colet sa fie complete si corecte:

Expeditor: Nume, Prenume
Adresa: Str. Nr., Oraş, Tara, Judeţ, Telefon, E-mail

Destinatar: Denumirea Comerciantului
Adresa: Str. Nr., Oraş, Tara, Judeţ, Telefon, E-mail

spacer
Website detinut de FashionAll Romania

fashionall.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.